dijous, 28 d’abril del 2016

MOBILITZA'T PER LA SELVA

Dins de la matèria optativa d'anglès a 1r d'ESO "Help Save Our Planet!", els alumnes participen en un projecte impulsat per l'Institut Jane Goodall que s'anomena "Mobilitza't per la selva". Els objectius d'aquest projecte són:

- Reutilitzar i reciclar els elements útils dels telèfons mòbils i llençar els materials tòxics als llocs adequats per tal de preservar el medi ambient.

- Evitar la destrucció dels hàbitats dels ximpanzès a la República Democràtica del Congo, que és on hi ha les reserves més grans de coltan, un mineral que s'utilitza en la fabricació de mòbils. La mineria il·legal per a obtenir aquest mineral utlitza mà d'obra infantil i a més destrueix els hàbitats dels ximpanzès i goril·les, que ja estan en perill d'extinció per al caça furtiva i la desforestació.

Tothom qui ho vulgui pot lliurar mòbils en desús a Recepció, i, a través de la matèria optativa d'anglès de 1r d'ESO, es faran arribar als organitzadors d'aquest projecte. A més, per cada 30 mòbils que es recullin, el centre rep un apadrinament durant un any d'un ximpanzè del centre de recuperació de Tchimpounga, a la República Democràtica del Congo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada